Verzenden & retourneren

Verzending binnen Nederland is gratis.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, worden voor zover mogelijk dezelfde dag verzonden. Over het algemeen zal de aflevering binnen 2 werkdagen plaatsvinden. Rond de feestdagen is het bij de transporteurs erg druk. Houdt in die periode rekening met langere levertijden.

Voor verzending naar het buitenland verschillende kosten en levertijd per land.

Controleer altijd uw adres goed voordat u de bestelling afrond. Indien een bestelling naar ons retour wordt gezonden door de vervoerder omdat het door u opgegeven adres niet correct is, zullen wij het pakket alleen een tweede maal versturen nadat het adres nogmaals door u is bevestigd en verzendkosten zijn voldaan.


Tassenboetiek Trukado besteed erg veel aandacht aan het verpakken en verzenden van haar producten. Elke zending word geregistreerd en visueel vastgelegd voordat deze word verzonden. Indien uw bestelling wordt ontvangen in een beschadigde verpakking, verzoeken wij u per ommegaande(binnen 24 uur na ontvangst) foto's van de ongeopende verpakking  te mailen aan [email protected] Ook indien het product beschadigd wordt ontvangen, verzoeken wij u per ommegaande (binnen 24 uur na ontvangst) foto's hiervan te sturen aan [email protected]

In alle andere gevallen heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en in de originele staat en verpakking aan Tassenboetiek Trukado geretourneerd worden met track en trace. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product en de verpakking gebruikt of beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten kunt u, nadat u dit hebt gemeld via [email protected] met track&trace zenden aan:

Tassenboetiek Trukado

Koningskinderenpad 5

3813 DX Amersfoort

Wij verzoeken u per ommegaande ons via [email protected] de track&trace code te zenden.

KLACHTENREGELING

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Verdere toelichting op onze klachtenregeling kun je lezen op https://www.trukado.nl/nl/service/garantie-en-klachten/