Herroepingsrecht

 

Boutique Trukado besteed erg veel aandacht aan het verpakken en verzenden van haar producten. Elke zending word geregistreerd en visueel vastgelegd voordat deze word verzonden. Indien uw bestelling wordt ontvangen in een beschadigde verpakking, verzoeken wij u per ommegaande(binnen 24 uur na ontvangst) foto's van de ongeopende verpakking  te mailen aan [email protected]. Ook indien het product beschadigd wordt ontvangen, verzoeken wij u per ommegaande (binnen 24 uur na ontvangst) foto's hiervan te sturen aan [email protected].

In alle andere gevallen heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (exclusief eventuele verzendkosten en kosten zoals Klarna) gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product en de verpakking gebruikt of beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten kunt u, nadat u dit hebt gemeld via [email protected] met track&trace zenden aan:

Boutique Trukado

Textielweg 22 achterzijde

3812 RV Amersfoort

Wij verzoeken u per ommegaande ons via [email protected] de track&trace code te zenden.